Farvel til Fiona

I dag ender alting. Jeg forlader Bruxelles for at begynde et nyt kapitel i livet. Min sambo gennem 3,5 år, Fiona, har opsagt lejligheden i Avenue Hergé for at finde noget mindre hvor hun kan bo selv. Jeg er på vej til Danmark i skrivende stund, og sidder og bliver helt bekymret for hvordan hun dog skal overleve uden mig?

Jeg håber hun gør alvor af truslen om at adoptere nogle af mine venner, som jeg først nåede at introducere hende til ved min afskedsdrink i aftes. Jeg har skrevet en lang liste med telefonnumre til hende her til morgen, så der er lidt at tage af. Nu hvor Michela og jeg selv er rykket nordpå, må hun jo fylde pladserne rundt om middagsbordet med nogen andre.

Jeg håber hun ikke ikke slår alle planterne på balkonen ihjel inden hun flytter fra vores fælles hjem, og at hun tænker på mig når hun sidder blandt dem og nipper til den rosévin, jeg havde med hjem til hende fra Alsace. Lavendlen har overlevet vinteren og er rimelig hårdfør, og den er lige på nippet til at springe ud. Jeg har sået tallerkensmækkere og hvide ærteblomster til hende, som jeg også håber snart kommer til at stå i fuldt flor. Der er grønne jordbær på planterne og kartoflerne vi såede er også gået amok i deres potte.

Jeg håber hun husker at betale for internet. Jeg har ladet abonnementet stå i mit navn, så hun kan modtage regningerne. Faktisk forsøgte jeg at flytte abonnementet over i hendes navn, men det ville de ikke uden at se hendes ID kort. Jeg må ordne det senere.

Fiona a.k.a. the ex-wife har heldigvis allerede dækket min post ind. Hendes gode ven Andy står klar i kulissen, og det varmer at vide at der er en venlig sjæl som ser efter hende. Efter sigende underskriver han allerede sine sms’er med “the wife”, så min rolle er udspillet.

Og det er også godt.

For i dag begynder alting.

One thought on “Farvel til Fiona

  1. Jeg håber, at Fiona inviterer mig på hvidvinssladder på Avenue Hergé eller i sin nye hybel. Og ellers må jeg jo mase mig på. Så skal jeg nok lige kaste et blik på planterne på balkonen og give dem en hjælpende hånd, hvis de trænger.
    Idag er en god dag at flytte til Stevnstrup på, tror jeg.

Dine tanker/your thoughts: